Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ



  •         Κατέστρεψε την Ελλάδα την πατρίδα μας, τη στιγμή που υπήρχαν λύσεις στο πρόβλημα που δημιούργησε η διεθνής οικονομική κρίση.

·        Χάρισε τη χώρα μας στους διεθνείς τοκογλύφους και τραπεζίτες μόνο και μόνο για να μη δυσαρεστήσει τους Γερμανούς και τους Ευρωπαίους φεντεραλιστές!
·        Σκύβει το κεφάλι στα ξένα αφεντικά που κυβερνούν τώρα την Ελλάδα (μέσω Ε-μέηλ και τριών υπαλλήλων), όπως ακριβώς έκανε ο Τσολάκογλου στο Γερμανό διοικητή Αθηνών.
·        Έφθασε την ανεργία στους νέους στο 36% και οδήγησε τα παιδιά μας να γίνουν μετανάστες! 
·        Σταμάτησε την ανάπτυξη της χώρας αναγκάζοντας τους επιχειρηματίες να κλείσουν τα μαγαζιά τους και τις επιχειρήσεις τους!
·        Έσυρε στο θάνατο χιλιάδες πολίτες είτε αναγκάζοντας τους να αυτοκτονήσουν κάτω από αβάστακτο βάρος χρεών, είτε στερώντας τα φάρμακα τους!
·        Φτωχοποίησε το 60%  των Ελλήνων και οδήγησε δεκάδες χιλιάδες αξιοπρεπείς συμπολίτες μας στην ουρά για ένα πιάτο φαΐ από τα καζάνια των Δήμων!
·        Συναίνεσε στην κατάσχεση των σπιτιών φτωχών ανθρώπων προς όφελος πάμπλουτων τραπεζιτών!
·        Αύξησε την εγκληματικότητα κατά το απίστευτο ποσοστό του 185% από το 2010 μέχρι σήμερα!
·        Αντί να μειώσει τη γραφειοκρατία, την αύξησε με πλήθος προεδρικών διατάξεων και Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων (ΚΥΑ), πράγμα που είχε σαν αποτέλεσμα την διόγκωση της διαφθοράς στο δημόσιο!
·        Ούτε ένα Ευρώ δεν κατόρθωσε να πάρει πίσω από αυτούς που τα καταχράστηκαν. Πόσα πείρε από τον Τσοχατζόπουλο;  Πόσα από τον Παπαγεωργόπουλο, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη και και και……
·        Πόσα πείρε από τη λίστα Λαγκάρντ; 
·        Όχι μόνο δεν πείρε δεκάρα αλλά έδωσε και εξακολουθεί να επιχορηγεί τους ημέτερους, παίρνοντας τα από σένα, έχοντας μετατρέψει την Ελλάδα σε Ουγκάντα όπου υπάρχουν μόνο εκατομμυριούχοι και φτωχοί.    
·        Και το χειρότερο, κατόρθωσε να λιγοστέψει τη φυλή μας, τους Έλληνες μειώνοντας τις γεννήσεις κατά 22% από το 2009 ως το 2013.

Τι περιμένεις από αυτούς αν παραμείνουνε στην εξουσία;
Δεν έχεις ελπίδα!! Ξέχασέ το!


·        Τώρα προσπαθούν να σε τρομοκρατήσουν! Σου λένε ότι αυτοί φέρνουν την ανάπτυξη!!! Έχουν πρωτογενές πλεόνασμα!!! Βγαίνουν στις αγορές και άλλα παραμύθια!!! (διάβασε εδώ και ίσως κάτι να καταλάβεις: http://dimos-syrmis.blogspot.gr/2014/01/blog-post_31.html )
·        Ενώ η αλήθεια είναι ότι, απέτυχαν παταγωδώς και η Τρόικα τους ζητάει τώρα να πάρουν και άλλα, νέα καταστροφικά μέτρα. Δύο νέα μνημόνια ετοιμάζονται τούτη τη στιγμή κατ’ εντολή Σοημπλε !!!

Και εσύ τους πιστεύεις μετά απ’ αυτά που τραβάς;

·        Σου λένε ότι κινδυνεύουν οι καταθέσεις σου!!! Δεν σου λένε όμως γιατί !!!
·        Σου λένε ότι οι «άλλοι» (με βάση όσα είχε πει τον Μάη ο Μανώλης Γλέζος) θα κάνουν «εσωτερικό δανεισμό» δηλαδή θα κουρέψουν τις καταθέσεις σου!!! (Έτσι δεν λέει ο Άδωνης, που από βιβλιοπώλης μας προέκυψε και οικονομολόγος!!!!) Τι είναι «εσωτερικός δανεισμός» Ξέρεις;
Τι είναι προτιμότερο να τους δανείσεις χρήματα και να σου δώσουν ένα ομόλογο που όταν λήξει θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω συν τόκο ή να σου κατάσχουν τη σύνταξη, το μισθό, να σου βάλουν χαράτσια, ένφιες και ότι μαζέψουν να τα δώσουν στους διεθνείς τοκογλύφους; 
Για σκέψου το!!!
·        Και ξέρεις κάτι μακάρι να είχαν κάνει εσωτερικό δανεισμό πριν 4 χρόνια, πριν δηλαδή φύγουν για το εξωτερικό τα € 80 δις. των λαμόγιων. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά!! Και δεν μιλάω για καταθέσεις κάτω από 300.000 Ευρώ αλλά για τις καταθέσεις του χοντρού Μπένη των 2,5 Εκατομμυρίων ευρώ που δηλώνει (!) και των άλλων παρόμοιων Μπένιδων!!  
·        Σου λένε ότι δεν θα πάρεις σύνταξη!!! Μα τα ίδια δεν σου έλεγαν τον Μάη του 12;  Φοβήθηκες τους ψήφισες και στην έκοψαν τη σύνταξη!!! (μήπως αυτό δεν λέγεται εσωτερικός δανεισμός αλλά γαμάτη κατάσχεση)
·        Τώρα έβαλαν στο παιχνίδι και τους συνεταίρους τους!! Τους διεθνείς οίκους που ξεδιάντροπα παρεμβαίνουν στα εσωτερικά της χώρας μας!! Και αυτοί τσιμουδιά!!! Και σου μιλάνε για Γκρέξιτ!!!! Τι είναι αυτό ξέρεις; Ξέρεις αν σε συμφέρει;
·        Και τα μεγάλα κανάλια, (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) δίνουν μάχη για να σε εκφοβίσουν με τεχνικές Γκέμπελς! Και συ πρόβατο τους πιστεύεις.  


Έτσι από περιέργεια, διάβασε αυτό το άρθρο μήπως και καταλάβεις για ποιο λόγο τα ΜΜΕ σου κάνουν πλύση εγκεφάλου υπέρ του άθλιου δίδυμου!!!   «ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ»  http://dimos-syrmis.blogspot.gr/2013/11/blog-post_25.html

Και για να εμπεδώσεις ότι σε δουλεύουνε ψιλό γαζί διάβασε αυτό το άρθρο! «ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ή ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ;» http://dimos-syrmis.blogspot.gr/2013/12/blog-post_31.html . Το άρθρο, στο μεγαλύτερο μέρος, του παρουσιάζει τις δηλώσεις αυτών των σαλτιμπάγκων και των συνεταίρων τους από το 2010 μέχρι σήμερα!!!

Και μην ξαναπείς «…Τι θα κάνουνε οι άλλοι….»

Συνειδητοποίησε το: δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο να γίνει από αυτό που, το ντούο, σου έκανε και το νέο που σου ετοιμάζει τώρα, με εντολή του Γερμανού αφεντικού!!! Υποθηκεύουν όχι μόνο το μέλλον των παιδιών σου αλλά και αυτό των εγγονών σου.
Τουλάχιστον με τους «άλλους» υπάρχει ελπίδα! Οι "άλλοι" δεν είναι προσκυνημένοι!  Και υπάρχουν ακόμα λύσεις! Λύσεις όμως που δεν συμφέρουν τα αφεντικά του δίδυμου!! 

Αυτό το δίδυμο δεν είναι για γέλια όπως το διπλανό! 
Αυτό το ντούο πρέπει να δικαστεί για εσχάτη προδοσία και να καταδικαστεί όπως ο Τσολάκογλου!



ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ!!!
ΕΣΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ